vállalati pénzügyi és gazdasági tanácsadásPrognózis
Vállalkozásoknak
- Cég és magánvagyon optimalizálás
- Adó helyett befektetés
- Nyereségoptimalizálás
- Befektetne de fél a kockázattól?
- Árfolyamfigyelés
- Munkaerőmegtartás
- Kiszállási stratégia
Magánszemélyeknek
- Nyugdíjprogram
- Pénzügyi analízis
Karrier
Kapcsolat
Fórum
ÁRFOLYAMFIGYELŐ SZOLGÁLTATÁSUNK

prognozis
 
Mi ez?

Befektetés portfolio tanácsadási szolgáltatás 

Ha elfogad pénzügyi szakértőjének, akkor az önnek legideálisabb befektetési lehetőség kiválasztásában is részt veszünk. Ezt követően amennyiben Ön meghatalmaz bennünket, akkor folyamatosan figyeljük az ön befektetésének alakulását és az eszközalap változása esetén befektetési döntést hozunk, hogy ki kell-e szállni az eszközalapból egy tőkevédett pénzpiaci alapba vagy éppen vissza kell szállni az eszközalapba mert emelkedésnek indult. Ezáltal élvezik az eszközalap emelkedésének hasznát és nem szenvedik el a zuhanás miatti veszteségeket.
 
Szolgáltatásunkkal biztonsággal valósíthatják meg közép,-hosszútávú céljaikat, mert a befektetési szaktudást és az adminisztrációt biztosítjuk, befektetésekben 15 éve jártas szakember segítségével.

Mi a teendője?

Csak egy meghatalmazást kell aláírni és a befektetésekben jártas szakember munkatársai délelött 11-kor elemzik az eszközalapjána alakulását és 15 óráig döntenek az alapban való bennmaradásról, vagy a kiszállásról. Az eszközalapjának piaci alakulását Ön is nyomon követheti és figyelemmel kísérheti a döntéseinket.

Az áthelyezések adminisztrációs folyamatát 15 óráig elindítjuk a biztosító társaság felé másnapi teljesítéssel történik meg a be vagy kiszállás.

Hogy élvezheti az előnyöket?

Egy  unit-linked életbiztosítás kötéssel indul, az éves minimum díja 250.000 Ft.
Az éves díjon felül eseti díjakat is elhelyezhet bármikor és azt a hozamokkal együtt szintén bármikor fel is veheti.

Amennyiben felkeltette érdeklődését a  szolgáltatásunk, úgy kérjük időpontegyeztetés érdekében hívja a : +36 30 737 4781 telefonszámot, vagy írjon az ringi@t-online.hu  e-mail címre.www.prognozis.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!