vállalati pénzügyi és gazdasági tanácsadásPrognózis
Vállalkozásoknak
- Cég és magánvagyon optimalizálás
- Adó helyett befektetés
- Nyereségoptimalizálás
- Befektetne de fél a kockázattól?
- Árfolyamfigyelés
- Munkaerőmegtartás
- Kiszállási stratégia
Magánszemélyeknek
- Nyugdíjprogram
- Pénzügyi analízis
Karrier
Kapcsolat
FórumNYERESÉGOPTIMALIZÁLÁS 


Sokan kerültek már olyan helyzetbe, hogy sikeres év végén a cég nyereségének optimalizálása érdekében költségeiket növelték legális vagy szürke módszerekkel.

Én egy teljesen legális és ideális módszert ajánlok, amivel cégének költségeit nem egyszeri hanem folyamatos módon tarthatja karban, optimalizálhatja a nyereségét.

Lényege 2 számla.
A fő számla évi egyösszegű költséget jelent, a másik eseti számla pedig rugalmas megoldást jelent, akár az év utolsó napján is. Az eseti számlára befizetett pénz teljes egészében költségként elszámolható. A fő számlára fizetett éves díj esetén pedig az időarányos rész. (érdemes tehát az év elején szerződést kötni!!)

 Lehetőséget jelent tehát, hogy tartalékoljon az inségesebb időkre is, amikor a nyeresége nem éri el a kívánt mértéket, ekkor azonnali bevételt jelent a cégének.

Az eseti számláján lévő pénzéhez  bármikor hozzáférhet, a cégében bevételként fog jelentkezni

Miért jó ez? Amikor nyeresége van, akkor adót kell fizetnie, ez így természetes. Amikor veszteséges volt a cége, akkor kapott vissza pénzt az adóhivataltól?

Az általam javasolt módszer lényege, hogy a nyereséges évek eredményeit úgy optimalizálja a két számla segítségével, hogy amikor szüksége van a cégének az eredményének javítására, akkor cége teljesen likvid módon hozzájusson a korábban költségként elszámolt összeghez.

Ugye ez már érdekes lehet az Ön cégének is.

 

Hívjon vagy kérjen időpontegyeztetést és részletesen ismertetem a teljesen legális és kifejezetten cégek számára kifejlesztett egyedi pénzügyi megoldást

Ringelhann Gábor

Vállalati pénzügyi és befektetési tanácsadó

+36 30 737 4781
PSZÁF regisztráció száma: 109110672119www.prognozis.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!