vállalati pénzügyi és gazdasági tanácsadásPrognózis
Vállalkozásoknak
- Cég és magánvagyon optimalizálás
- Adó helyett befektetés
- Nyereségoptimalizálás
- Befektetne de fél a kockázattól?
- Árfolyamfigyelés
- Munkaerőmegtartás
- Kiszállási stratégia
Magánszemélyeknek
- Nyugdíjprogram
- Pénzügyi analízis
Karrier
Kapcsolat
FórumVÁLLALKOZÁSOK SZÁMÁRA KIFEJLESZTETT EGYEDI PÉNZÜGYI MEGOLDÁS
 
Fel szeretném hívni szíves figyelmét egy kötelező erejű Pénzügyminisztériumi határozattal is alátámasztott, 100%-ban legális és egyre több cég által alkalmazott pénzügyi megoldásra, melynek segítségével Önök saját családi vagyonukat tudják jelentősen megnövelni az adófizetés helyett.

A titok kulcsa nem csak egyszeri, hanem hosszú távon is alkalmazható.
 
Cégének adómegtakarításából finanszírozhatja a magánbefektetésének 65%-át, de létezik egy új konstrukció is, melynél az adómegtakarítás 100%-ban fedezi a befektetést, így az teljesen ingyenessé válik az Ön számára.

Választhat:
A) Őn fizet 100% adót
B) Őn fizet 35% adót éd a fennmaradó 65% részt saját cége vagy családja részére teljesen legálisan tudja megtakarítani
.

Őn melyiket választaná szívesebben?Tudta Ön, hogy
  • az elért árfolyamnyereségek a magán- és a cégvagyonban egyaránt adómentesek, ha a megfelelő értékpapír befektetési fajtát választjuk hozzá? 
Szívesen segítek kiválasztani Önnek a megfelelő értékpapírt, és a meglévő befektetéseit is konvertálhatja ide. 

Speciális ingyenes szolgáltatás a magánvagyon növelésére!!!
 

A magánvagyon esetében Ön külön adókedvezményeket is kap mind a befektetésnél, mind a vagyonépítésnél.

Céges vagyon esetében megtakaríthatja a társasági adót, az osztalékadót és az EHO-t, amennyiben bizonyos unit-linked termékeket választ és ezekbe fekteti pénzét, tehát az adómegtakarítások fedezik az Ön befektetését, ami így nem kerül Önnek semmibe. Át
csoportosítások révén megtakaríthatja a bérek magas járulékos költségeinek nagy részét is. 

Aktív letétkezelési tevékenységünknek köszönhetően, mely stratégiailag azt célozza, hogy minden esetben elkerüljük a veszteséget (tehát időben kiszálljunk az értékpapírpiacból), a nyereségeket pedig ne szalasszuk el, az általam javasolt és ingyenesen kezelt értékpapír befektetések a piacon jelenleg létező legjobb és legolcsóbb lehetőségek a vagyonépítésre. És Önnek ezzel semmi munkája nincs, mivel a befektetés teljes futamideje alatt intézzük Önnek a teljes bürokratikus lebonyolítást (a részvénypiacba való beszállásra, illetve a részvénypiacból való kiszállásra vonatkozó faxok és e-mailek).

Figyelem!
Az aktívan nem kezelt értékpapír befektetések a részvénypiac hullámzásától függenek és pusztán szerencse kérdése, hogy Ön nyer-e vagy veszít adott esetben.

Aktív értékpapírkezelési tevékenységünk az Ön befektetett tőkéjének biztonságát, valamint a lehető legnagyobb tőkehozamot jelenti. Örömmel elkészítem Önnek eddigi értékpapír befektetéseinek ingyenes elemzését, illetve munkatársaimmal vállaljuk portfóliója aktív kezelését.

Ringelhann Gábor
Vállalati pénzügyi és befektetési tanácsadó

+36 30 737 4781
PSZÁF regisztráció száma: 109110672119www.prognozis.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!